Skip to content
Sport Hypnose

Motivatie een boost geven

Wil je net even dat persoonlijk record halen waar je al weken aan werkt, maar steeds niet wilt lukken? Ben je al weken aan het proberen om naar die sportschool te gaan, maar is de motivatie ver te zoeken? Met sporthypnose ben je in staat je sportprestaties te verhogen en je motivatie een flinke mentale boost te geven. Als gekwalificeerde en ervaren sport hypnotherapeut kan ik je helpen je vaardigheden aan te scherpen en de beperkende overtuigingen (die jij jezelf bewust en/of onbewust oplegt) te overwinnen. Ik help je om precies die beperkende factoren, welke je misschien op de een of andere manier tegenhouden te overwinnen. *

Ik werk met een hele reeks atleten in veel verschillende sportarena’s, waaronder Muay Thai, MMA, Boksen, Fitness, Snooker, Darten, Tafeltennis, Badminton, Crossfit.

Hier zijn slechts enkele manieren waarop sporthypnose en cognitieve gedrags hypnotherapie je kunnen helpen om je sportprestaties te verbeteren:

Neem contact op voor meer informatie over hoe u uw sportieve prestaties kunt verbeteren.

*Houd er rekening mee dat een succesvol behandelresultaat niet kan worden gegarandeerd en dat de resultaten van persoon tot persoon kunnen verschillen.

"Kan-niet is het jaloerse broertje van Kan-wel"