Skip to content
Slaap Hypnose

Het vermogen om te slapen

Hoewel aanvallen van slapeloosheid normaal gesproken komen en gaan, kan dit ook  gemakkelijk uit de hand lopen en een chronisch patroon worden. Zowel fysiek als mentaal leren ontspannen is iets dat je moet doen om in slaap te vallen, en dat is precies wat hypnotherapie mogelijk maakt. Therapeutische hypnose leert je hoe je slaap kunt opwekken door je geest te ontspannen en je hersenen te conditioneren om tot rust te komen voor een goede nachtrust.

Er zijn verschillende manieren waarop mensen slaapproblemen kunnen ervaren. Je kunt sterke angst ervaren en merken dat je urenlang wakker ligt voordat je uiteindelijk in een korte en onrustige slaap wegdrijft. Sommige mensen kunnen snel in slaap vallen, maar merken dat ze ‘s nachts wakker worden, angstig en stressvol. Hun geest is gevuld met verontrustende gedachten, ze woelen en draaien rusteloos tot het aanbreken van de dag. Anderen kunnen de hele nacht in en uit de slaap vallen, niet de juiste rust krijgen die ze nodig hebben en uiteindelijk ‘s ochtends uitgeput wakker worden.

Hypnotherapie: een medicijnvrije oplossing voor jouw  slaapproblemen

Door hypnotherapie zal je onderbewustzijn alle negatieve gedachten en gedragingen loslaten. Doordat slapen een gewoonte is, kan ‘niet slapen’ ook een gewoonte worden. Het onderbewustzijn heeft ook een geheugen voor slaap van goede kwaliteit. Therapeutische hypnose kan helpen om de goede slaap weer terug in je leven te laten komen. Je wordt in staat gesteld om elke negatieve slaap gewoonte los te laten en je natuurlijke vermogen om te slapen en te rusten terug te winnen.

Feit is dat  je geboren bent met het vermogen om te slapen wanneer je maar wilt. Na het doorlopen van de hypnotherapie heb je het natuurlijk vermogen om gemakkelijk en snel, vredig en comfortabel in slaap te vallen hersteld. Je zult ook ervaren dat je meer energie hebt, wanneer je wakker wordt.

"Ik kan zelfs slapen met mijn ogen dicht"