Skip to content
Over mij

Hypnotherapie Rotterdam

Menno Bandini

Menno Bandini, werd in 1979 geboren onder de naam Menno Kleijweg en groeide op in de havenstad Rotterdam. Hij werkte daar jarenlang bij de Politie. Deze avontuurlijke roeping ruilde hij in 2010 in voor een schrijversbestaan met daarnaast verschillende functies in de psychiatrie en in de veiligheidssector.

Zijn grote passie voor hypnose werd door hem altijd stilgehouden. Maar gaande weg was hij al bezig met verschillende cursussen en masterclasses. Tot hij in contact kwam met de wereldberoemde Rasti Rostelli.

Rostelli heeft hem uiteindelijk klaargestoomd voor het echte werk: De Showhypnose! Zoals Bandini altijd zegt: De Eredivisie van de hypnose.

Maar helaas bracht COVID-19 roet in het eten en werd de geplande tour met Rostelli afgelast. Dit gaf Menno juist de tijd om verder te studeren en ronde de opleiding voor Internationaal Register Hypnotherapeut af.

Na het behalen van zijn diploma vond hij het tijd worden om zijn expertise en kunde onder de mensen te brengen en opende een hypnosepraktijk in Rotterdam.

Menno Bandini
“Het enige geluid dat jij nog hoort is mijn stem’

Menno Bandini

Volg Menno Bandini op social media

Contact

Adres

Antony Duyklaan 7
3051 HA Rotterdam

Openingstijden

Maandag – Donderdag
20:00 – 22:00
Vrijdag | Zaterdag | Zondag
Op afspraak